Standard sali
klimatyzacja
otwierane okna
Wifi do 600 Mb/s

Zapraszamy na przerwę kawową i lunch do nowego foyer na parterze

 

Oferujemy przerwę kawową oraz lunch na miejscu w nowym foyer. 

CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY w cenie 35 zł netto od osoby, w tym:

– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
ciastka (duży wybór ciastek)
- drobne przekąski
- owoce (jeden rodzaj)

 


Dodatki:

  • paczkowany słodki/słony poczęstunek - 20 zł netto / os (przykładowo: ciasteczka Oreo, Kupiec, Tago; rogaliki 7days; batony i wafelki: Loacker, Prince Polo i Góralki, zbożowe Vitanella i Ba!; słone przekąski: orzeszki Nic Nocs, różnego rodzaju pestki i ziarna Kresto, chipsy warzywne Crispy natural)
  • woda w butelce 0,5 l (Cisowianka) - 7 zł netto/szt.
  • soki owocowe 100% w butelce 0,33 l (Tarczyn) - dopłata 7 zł netto/szt.
  • ciasto (np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 12 zł netto/szt.,
  • owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 14 zł od osoby.

 


DODATKI BANKIETOWE

-  od 10:30 nie obowiązuje minimum logistyczne ani dodatkowe opłaty przy zamówieniach foodboxów 

- dodatkowa opłata 100 zł za transport obowiązuje przy zamówieniach foodboxów na godzinę wcześniejszą niż 10:30

 

Bajgle, 200 zł netto / foodbox (12 szt)

Przykładowe bajgle:

- bajgiel z cielęciną, pomidorem,
sałatą pod sosem musztardowym

- bajgiel z solonym łososiem, świeżym ogórkiem,
liśćmi Lollo Bionda z charakterystycznym sosem szefa kuchni

- amerykański bajgiel z wędzonymi kiełbasami, świeżym ogórkiem,
liśćmi Lollo Bionda pod pikantnym sosem BBQ

- wegetariański bajgiel z zielonym jabłkiem,
liśćmi Lollo Bionda, papryką pod sosem serowym

Crossaint boxing, 300 zł netto / foodbox (16 szt) 

Przykładowe crosainty:

-rogalik z łososiem i serem kalifornijskim

-rogalik z pieczoną wołowiną i świeżym ogórkiem

-rogalik z kurczakiem i pomidorem z sosem Cezar

-rogalik z szynką, serem i pomidorem

 

Box kanapkowy, 360 zł netto / foodbox (30 szt) 


Przykładowe kanapki:

-bagietka kanapkowa z szynką, świeżym ogórkiem, rukolą,
sosem serowym i satsebeli

-bagietka z gotowaną wieprzowiną, papryką, sałatą, ogórkiem kiszonym

-kanapka z tuńczykiem i pomidorami

--kanapka z wieprzowiną, solonym ogórkiem i sałatą lodową

-kanapka z łososiem i śmietaną

 

Mini Tortille, 350 zł netto / foodbox (30 szt)

(z łososiem, kurczakiem, tofu,falafele)

Składniki: łosoś, kurczak, tofu, falafele, sałata, papryka,
czerwona cebula, pomidorki, sos czosnkowy, sos koktajlowy

 

Burgery, 300 zł netto / foodbox (12 szt)

 Składniki: plastry sera (np. cheddar), plasterki kiszonego ogórka, liście sałaty,
plasterki pomidora, cienkie plasterki czerwonej cebuli

Box warzywny, 250 zł netto / foodbox

Składniki: grissini, mini tost, chleb pita i sos, warzywa w słupkach

Przekąski na palec, 360 zł netto / foodbox (36 szt)

Składniki:
tarta z czerwonym kawiorem,
rozeta pstrągowa na białym toście mini,
mini-quiche z łososia,
winogrona z serem kalifornijskim w sezamie,
roladka szpinakowa z serem Philadelphia i suszonymi pomidorami

Kanapki bankietowe, 300 zł netto / foodbox (30 szt)

(mix salami , szynka, grillowane warzywa)

 

Tartaletki, 350 zł netto / foodbox (35 szt)

Przykładowe tartaletki:

quiche z łososia,

quiche z kurczakiem,

quiche z grzybami,

quiche z serem i szynką,

quiche z warzywami

Racuchy z jabłkami, 200 zł netto / foodbox (36 szt)

Składniki: racuchy, sos truskawkowy, miód, śmietana

Delikatne desery500 zł / foodbox (35 szt)


Składniki: deser Panna Cotta, mus twarogowo-pomarańczowy, tiramisu,
czekoladowy deser, delikatność orzecha włoskiego.  
 



LUNCH


 

Przykładowe menu lunchu w formie szwedzkiego stołu we foyer:

zupa wegańska krem z białych warzyw (vegan)

kotlet de volaille
wieprzowina w sosie własnym
kotlety z ciecierzycy (vegan)

ziemniaki
ryż
surówka z pora
surówka z marchewki i jabłka

 

 

Dwudaniowy obiad /tradycyjny lub wegański/ we współpracy z firmą Blue Catering. Cena: 48 zł netto/os.

 

Zapraszamy do biura

ul. Wspólna 56, 00-686 Warszawa
+ 48 665 01 77 77

Napisz do nas

Zachęcamy do kontaktu mailowego
centrum@centrumwspolna.pl

Copyright

© 2023 Centrum Szkoleniowe Wspólna

Design

Projekt i wykonanie

  • Jeśli chcesz zadać nam pytanie lub chcesz dokonać rezerwacji sal, wypełnij poniższy formularz lub zadzwoń na numer 665 01 77 77
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Wyrażenie zgody jest wymagane
    Nieprawidłowe dane
Używamy plików cookie

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku braku akceptacji lub odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.