Zapraszamy na przerwę kawową i lunch do nowego foyer na parterze
Oferujemy przerwę kawową oraz lunch na miejscu w nowym foyer.
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY w cenie 35 zł netto od osoby, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
- ciastka (duży wybór ciastek)
- drobne przekąski
- owoce (jeden rodzaj)
Dodatki:
- paczkowany słodki/słony poczęstunek - 20 zł netto / os (przykładowo: ciasteczka Oreo, Kupiec, Tago; rogaliki 7days; batony i wafelki: Loacker, Prince Polo i Góralki, zbożowe Vitanella i Ba!; słone przekąski: orzeszki Nic Nocs, różnego rodzaju pestki i ziarna Kresto, chipsy warzywne Crispy natural)
- woda w butelce 0,5 l (Cisowianka) - 7 zł netto/szt.
- soki owocowe 100% w butelce 0,33 l (Tarczyn) - dopłata 7 zł netto/szt.
- ciasto (np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 12 zł netto/szt.,
- owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 14 zł od osoby.
DODATKI BANKIETOWE
- od 10:30 nie obowiązuje minimum logistyczne ani dodatkowe opłaty przy zamówieniach foodboxów
- dodatkowa opłata 100 zł za transport obowiązuje przy zamówieniach foodboxów na godzinę wcześniejszą niż 10:30
Bajgle, 200 zł netto / foodbox (12 szt) Przykładowe bajgle: - bajgiel z solonym łososiem, świeżym ogórkiem, - amerykański bajgiel z wędzonymi kiełbasami, świeżym ogórkiem, - wegetariański bajgiel z zielonym jabłkiem, |
|
Crossaint boxing, 300 zł netto / foodbox (16 szt) Przykładowe crosainty: -rogalik z łososiem i serem kalifornijskim -rogalik z pieczoną wołowiną i świeżym ogórkiem -rogalik z kurczakiem i pomidorem z sosem Cezar -rogalik z szynką, serem i pomidorem |
|
Box kanapkowy, 360 zł netto / foodbox (30 szt)
-bagietka kanapkowa z szynką, świeżym ogórkiem, rukolą, -bagietka z gotowaną wieprzowiną, papryką, sałatą, ogórkiem kiszonym -kanapka z tuńczykiem i pomidorami --kanapka z wieprzowiną, solonym ogórkiem i sałatą lodową -kanapka z łososiem i śmietaną |
|
Mini Tortille, 350 zł netto / foodbox (30 szt) |
|
Burgery, 300 zł netto / foodbox (12 szt) Składniki: plastry sera (np. cheddar), plasterki kiszonego ogórka, liście sałaty, |
|
Box warzywny, 250 zł netto / foodbox |
|
Przekąski na palec, 360 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: tarta z czerwonym kawiorem, rozeta pstrągowa na białym toście mini, mini-quiche z łososia, winogrona z serem kalifornijskim w sezamie, roladka szpinakowa z serem Philadelphia i suszonymi pomidorami |
|
Kanapki bankietowe, 300 zł netto / foodbox (30 szt) (mix salami , szynka, grillowane warzywa) |
|
Tartaletki, 350 zł netto / foodbox (35 szt) quiche z łososia, quiche z kurczakiem, quiche z grzybami, quiche z serem i szynką, quiche z warzywami |
|
Racuchy z jabłkami, 200 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: racuchy, sos truskawkowy, miód, śmietana |
|
Delikatne desery, 500 zł / foodbox (35 szt) Składniki: deser Panna Cotta, mus twarogowo-pomarańczowy, tiramisu, czekoladowy deser, delikatność orzecha włoskiego. |
LUNCH
Przykładowe menu lunchu w formie szwedzkiego stołu we foyer:
zupa wegańska krem z białych warzyw (vegan)
kotlet de volaille
wieprzowina w sosie własnym
kotlety z ciecierzycy (vegan)
ziemniaki
ryż
surówka z pora
surówka z marchewki i jabłka
Dwudaniowy obiad /tradycyjny lub wegański/ we współpracy z firmą Blue Catering. Cena: 48 zł netto/os.