Całodzienny bufet kawowy
CAŁODZIENNY SERWIS KAWOWY - Z CIASTKAMI w cenie 38 zł netto od osoby*, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
- ciastka (duży wybór ciastek)
- drobne przekąski
- owoce (jeden rodzaj)
* Opłata obowiązkowa przy wynajmie od poniedziałku do piątku.
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY WEEKENDOWY w cenie 25 zł netto od osoby*, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
* Opłata obowiązkowa przy wynajmie w weekendy.
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY PREMIUM w cenie 55 zł netto od osoby, (w zestawie 12 zł taniej) w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
- ciasteczka konferencyjne (duży wybór ciastek)
- woda butelkowana
- soki butelkowane
- ciasta (dwa rodzaje, 1szt/os)
Rozszerzenia bufetu kawowego
Istnieje również możliwość zamówienia następujących rozszerzeń bufety kawowego (dodatki serwowane w wynajętej sali), ceny netto:
- ciasteczka konferencyjne (opcja weekendowa) - 13 zł/szt.
- Zdrowe przekąski (m.in. chipsy warzywne, bakalie, batony - muesli, sezamki – pakowane pojedynczo) 25 zł/os.
- woda w butelce 0,5l (np. Cisowianka) - 7 zł/szt.
- soki owocowe 100% w butelce 0,33l (Tarczyn)- dopłata 7 zł/szt.
- woda w butelce 0,33l (szkło) - 9 zł/szt.
- ciasto (np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 15 zł/szt.,
- owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 15 zł od osoby,
- kanapka prosto z piekarni (schab/kurczak/tuńczyk/sucha krakowska/chorizo) - serwowane pn-pt, dopłata 15 zł/szt.
DODATKI BANKIETOWE
- od 10:30 nie obowiązuje minimum logistyczne ani dodatkowe opłaty przy zamówieniach foodboxów
- dodatkowa opłata 100 zł za transport obowiązuje przy zamówieniach foodboxów na godzinę wcześniejszą niż 10:30
Bajgle, 200 zł netto / foodbox (12 szt) Przykładowe bajgle: - bajgiel z solonym łososiem, świeżym ogórkiem, - amerykański bajgiel z wędzonymi kiełbasami, świeżym ogórkiem, - wegetariański bajgiel z zielonym jabłkiem, |
|
Crossaint boxing, 300 zł netto / foodbox (16 szt) Przykładowe crosainty: -rogalik z łososiem i serem kalifornijskim -rogalik z pieczoną wołowiną i świeżym ogórkiem -rogalik z kurczakiem i pomidorem z sosem Cezar -rogalik z szynką, serem i pomidorem |
|
Box kanapkowy, 360 zł netto / foodbox (30 szt)
-bagietka kanapkowa z szynką, świeżym ogórkiem, rukolą, -bagietka z gotowaną wieprzowiną, papryką, sałatą, ogórkiem kiszonym -kanapka z tuńczykiem i pomidorami --kanapka z wieprzowiną, solonym ogórkiem i sałatą lodową -kanapka z łososiem i śmietaną |
|
Mini Tortille, 350 zł netto / foodbox (30 szt) |
|
Burgery, 300 zł netto / foodbox (12 szt) Składniki: plastry sera (np. cheddar), plasterki kiszonego ogórka, liście sałaty, |
|
Box warzywny, 250 zł netto / foodbox |
|
Przekąski na palec, 360 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: tarta z czerwonym kawiorem, rozeta pstrągowa na białym toście mini, mini-quiche z łososia, winogrona z serem kalifornijskim w sezamie, roladka szpinakowa z serem Philadelphia i suszonymi pomidorami |
|
Kanapki bankietowe, 300 zł netto / foodbox (30 szt) (mix salami , szynka, grillowane warzywa) |
|
Tartaletki, 350 zł netto / foodbox (35 szt) quiche z łososia, quiche z kurczakiem, quiche z grzybami, quiche z serem i szynką, quiche z warzywami |
|
Racuchy z jabłkami, 200 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: racuchy, sos truskawkowy, miód, śmietana |
|
Delikatne desery, 500 zł / foodbox (35 szt) Składniki: deser Panna Cotta, mus twarogowo-pomarańczowy, tiramisu, czekoladowy deser, delikatność orzecha włoskiego. |
Lunch
Lunch dnia
1. Lunch dnia w Centrum Wspólna (49 zł netto/os.) - serwowany w formie bufetu we foyer: zupa wegańska + dwa II dania (jedno danie tradycyjne i jedno danie wegańskie, standardowe proporcje 70% danie tradycyjne, 30% danie wegańskie), w tym samym czasie z bufetu może korzystać kilka grup, minimalne zamówienie to 10 osób, opcja przez cały tydzień.
Lunch organizowany we współpracy z firmą Blue Catering.
Zastrzegamy, że ze względu na duże zainteresowanie lunchem na miejscu (we foyer), rezerwacja stolików obowiązuje max. 30 min. W przypadku większych grup szkoleniowych rezerwacja może zostać wydłużona do max. 45-60 minut (za wcześniejszym potwierdzeniem CS Wspólna).
Przykładowe menu lunchu we foyer:
zupa wegańska krem z białych warzyw (vegan)
kotlet de volaille
kotlety z ciecierzycy (vegan)
ziemniaki
ryż
surówka z pora
surówka z marchewki i jabłka
2. Lunch na życzenie w CS Wspólna (55 zł netto/os.) serwowany w formie bufetu we foyer: zupa wegańska + II danie, proporcje drugiego dania ustalane na życzenie (np.: dwa dania tradycyjne (w łącznej proporcji 70%) i wegańskie 30% LUB 100% wegańskie LUB inne proporcje), serwowany w oddzielnych bemarach (przypisanych wyłącznie dla danej grupy), minimalne zamówienie to 10 osób, opcja przez cały tydzień.
Lunch organizowany we współpracy z firmą Blue Catering.
3. Beef and Pepper*, w cenie 60 zł netto / os, ul. Nowogrodzka 47A, Warszawa - 1 min spacerem, dwudaniowy lunch dnia + napój, opcja dostępna od poniedziałku do piątku.
4. Restauracja & Bar VIS a VIS*, ul. Nowogrodzka 40, Warszawa - 40 zł netto od osoby, dwudaniowy lunch dnia + napój, opcja dostępna od poniedziałku do piątku.
* Na zamówienie restauracja może przygotować dania wegetariańskie - liczbę takich posiłków należy zgłosić najpóźniej 3 dni robocze przed szkoleniem. W dniu szkolenia nie ma możliwości zmiany liczby osób lub zgłoszenia dań wegetariańskich.
W ramach naszej oferty restauracje nie mają możliwości przygotowania dania dla alergików oraz z innymi specjalistycznymi dietami (w tym dań bezglutenowych).
W cenie usługi:
- rezerwacja terminu,
- rozliczenie po stronie CS Wspólna.
Sprawna organizacja gwarantuje spożycie lunchu max. 30-35 min.