Catering

   

 CAŁODZIENNY serwis kawowy (OPEN BAR) w cenie 14 zł netto od osoby, w tym:

– kawa świeżo parzona Lavazza Crema e Aroma z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, Tetley czarna, Herbapol lub inna owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier,
– mleko,
– cytryna,
– woda mineralna w dzbanku.
 

Istnieje również możliwość zamówienia następujących dodatków:

    • ciastka (bardzo duży wybór, np. TAGO, Ciasteczka z Krakowa, Dr Gerard, Naturalcookies, ciasteczka bezcukrowe) - podawane dwa razy dopłata 8 zł od osoby lub cztery razy, dopłata 10 zł netto/os.
    • napoje owocowe - podawane w dzbanku (Caprio, Costa) – dopłata 5 zł od osoby,
    • soki owocowe 100% - podawane w dzbanku (Tymbark, Hortex)- dopłata 7 zł od osoby
    • soki owocowe 100% w butelce 0,33 l (Tarczyn)- dopłata 5 zł/szt.
    • słone przekąski (krakersy, paluszki, precle)- dopłata 8 zł/os.
    • owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 9 zł od osoby,
    • ciasto (Ciasta domowe R. Gajewski; np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 7 zł/szt.,
    • kanapka szkolna (ser/szynka) – dopłata 9 zł/szt.,
    • kanapka premium duża (np. z camembertem i żurawiną/łososiem i białym serkiem/z pastą jajeczną i suszonymi pomidorami/z szynką i warzywami/ serem i warzywami) - dopłata 12 zł/szt.
    • kanapki bankietowe - dopłata od 8 zł od osoby (wycena indywidualna)
    • woda w butelce 0,5 l (Cisowianka) - 3 zł/szt.
  1. Lunch dnia: dwudaniowy + napój – 26-33 zł netto od osoby (w zależności od wyboru restauracji) od poniedziałku do piątku. W weekend wycena indywidualna.

Lunch dnia organizowany jest w pobliskiej restauracji oddalonej od naszej siedziby o 1-3 minuty drogi spacerem. W restauracjach serwowane jest jedno danie, tzw. danie dnia.

Na zamówienie restauracja może przygotować dania wegetariańskie - liczbę takich posiłków należy zgłosić najpóźniej 3 dni robocze przed szkoleniem. W dniu szkolenia nie ma możliwości zmiany liczby osób lub zgłoszenia dań wegetariańskich. 

Restauracje nie mają możliwości przygotowania dania dla alergików oraz z innymi specjalistycznymi dietami (w tym dań bezglutenowych, wegańskich, itp.).

Na chwilę obecną współpracujemy z czterema restauracjami:

1. VIS a VIS, ul. Nowogrodzka 40, Warszawa - 26 zł netto od osoby


2. Beef and Pepper, ul. Nowogrodzka 47A, Warszawa - 28 zł netto od osoby

3. Smaki Warszawy, ul. Żurawia 47/49, Warszawa - 33 zł netto os osoby.

 

 4. Mała Gruzja (lunch od 14:00) - 29 zł netto, ul. Nowogrodzka 40, Warszawa 
 



W cenie usługi:
- rezerwacja terminu, 
- rozliczenie po stronie CS Wspólna.

Sprawna organizacja gwarantuje spożycie lunchu max. 30-35 min. Na terenie naszego Centrum znajduje się dystrybutor z wodą.

Zapraszamy do biura

ul. Wspólna 56, 00-686 Warszawa
+ 48 665 01 77 77

Napisz do nas

Zachęcamy do kontaktu mailowego
sale@centrumwspolna.pl

  • Jeśli chcesz zadać nam pytanie lub chcesz dokonać rezerwacji sal, wypełnij poniższy formularz lub zadzwoń na numer 665 01 77 77
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Nieprawidłowe dane
    Pole "wyrażam zgodę" - wymaga akceptacji

k

o

n

t

a

k

t