Całodzienny bufet kawowy
CAŁODZIENNY SERWIS KAWOWY - Z CIASTKAMI w cenie 35 zł netto od osoby*, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
- ciastka (duży wybór ciastek)
- drobne przekąski
- owoce (jeden rodzaj)
* Opłata obowiązkowa przy wynajmie od poniedziałku do piątku.
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY WEEKENDOWY w cenie 23 zł netto od osoby*, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
* Opłata obowiązkowa przy wynajmie w weekendy.
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY PREMIUM w cenie 63 zł netto od osoby, (w zestawie 20 zł taniej) w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna z cytryną w dyspenserze
- ciasteczka konferencyjne (duży wybór ciastek)
- poczęstunek paczkowany
- owoce (serwowane raz o 10:00)
- woda butelkowana
- soki butelkowane
Rozszerzenia bufetu kawowego
Istnieje również możliwość zamówienia następujących rozszerzeń bufety kawowego (dodatki serwowane w wynajętej sali):
- woda w butelce 0,5 l (np. Cisowianka) - 7 zł/szt.
- soki owocowe 100% w butelce 0,33 l (Tarczyn)- dopłata 7 zł/szt.
- ciasto (np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 12 zł/szt.,
- owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 14 zł od osoby,
- kanapka prosto z piekarni (schab/kurczak/tuńczyk/sucha krakowska/chorizo) - serwowane pn-pt, dopłata 14 zł/szt.
DODATKI BANKIETOWE
- od 10:30 nie obowiązuje minimum logistyczne ani dodatkowe opłaty przy zamówieniach foodboxów
- dodatkowa opłata 100 zł za transport obowiązuje przy zamówieniach foodboxów na godzinę wcześniejszą niż 10:30
Bajgle, 200 zł netto / foodbox (12 szt) Przykładowe bajgle: - bajgiel z solonym łososiem, świeżym ogórkiem, - amerykański bajgiel z wędzonymi kiełbasami, świeżym ogórkiem, - wegetariański bajgiel z zielonym jabłkiem, |
![]() |
Crossaint boxing, 300 zł netto / foodbox (16 szt) Przykładowe crosainty: -rogalik z łososiem i serem kalifornijskim -rogalik z pieczoną wołowiną i świeżym ogórkiem -rogalik z kurczakiem i pomidorem z sosem Cezar -rogalik z szynką, serem i pomidorem |
![]() |
Box kanapkowy, 360 zł netto / foodbox (30 szt)
-bagietka kanapkowa z szynką, świeżym ogórkiem, rukolą, -bagietka z gotowaną wieprzowiną, papryką, sałatą, ogórkiem kiszonym -kanapka z tuńczykiem i pomidorami --kanapka z wieprzowiną, solonym ogórkiem i sałatą lodową -kanapka z łososiem i śmietaną |
![]() |
Mini Tortille, 350 zł netto / foodbox (30 szt) |
![]() |
Burgery, 300 zł netto / foodbox (12 szt) Składniki: plastry sera (np. cheddar), plasterki kiszonego ogórka, liście sałaty, |
![]() |
Box warzywny, 250 zł netto / foodbox |
![]() |
Przekąski na palec, 360 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: tarta z czerwonym kawiorem, rozeta pstrągowa na białym toście mini, mini-quiche z łososia, winogrona z serem kalifornijskim w sezamie, roladka szpinakowa z serem Philadelphia i suszonymi pomidorami |
![]() |
Kanapki bankietowe, 300 zł netto / foodbox (30 szt) (mix salami , szynka, grillowane warzywa) |
|
Tartaletki, 350 zł netto / foodbox (35 szt) quiche z łososia, quiche z kurczakiem, quiche z grzybami, quiche z serem i szynką, quiche z warzywami |
![]() |
Racuchy z jabłkami, 200 zł netto / foodbox (36 szt) Składniki: racuchy, sos truskawkowy, miód, śmietana |
![]() |
Delikatne desery, 500 zł / foodbox (35 szt) Składniki: deser Panna Cotta, mus twarogowo-pomarańczowy, tiramisu, czekoladowy deser, delikatność orzecha włoskiego. |
![]() |
Lunch
Lunch dnia: dwudaniowy + napój – 38-55zł netto od osoby (w zależności od wyboru restauracji) od poniedziałku do piątku. W weekend wycena indywidualna.
Lunch dnia organizowany jest foyer Centrum Wspólna na parterze lub w pobliskiej restauracji oddalonej od naszej siedziby o 1-5 minuty drogi spacerem. W restauracjach serwowane jest jedno danie, tzw. danie dnia.
1. Lunch dnia w formie szwedzkiego stołu w foyer Centrum Wspólna - 48 zł netto - dwudaniowy obiad /zupa wegańska + II danie, w tym m.in. dwa dania mięsne i jedno wegańskie/ we współpracy z firmą Blue Catering
Zastrzegamy, że w szczycie sezonu (marzec-czerwiec, wrzesień-grudzień), ze względu na duże zainteresowanie lunchem na miejscu (we foyer), rezerwacja stolików obowiązuje max. 30 min. W przypadku większych grup szkoleniowych rezerwacja może zostać wydłużona do max. 45-60 minut (za wcześniejszym potwierdzeniem CS Wspólna).
Przykładowe menu lunchu we foyer:
zupa wegańska krem z białych warzyw (vegan)
kotlet de volaille
wieprzowina w sosie własnym
kotlety z ciecierzycy (vegan)
ziemniaki
ryż
surówka z pora
surówka z marchewki i jabłka
2. Beef and Pepper*, w cenie 59 zł netto / os, ul. Nowogrodzka 47A, Warszawa - 1 min spacerem, dwudaniowy lunch dnia + napój (bez opcji do wyboru).
3. VIS a VIS*, ul. Nowogrodzka 40, Warszawa - 38 zł netto od osoby, dwudaniowy obiad + napój
* Na zamówienie restauracja może przygotować dania wegetariańskie - liczbę takich posiłków należy zgłosić najpóźniej 3 dni robocze przed szkoleniem. W dniu szkolenia nie ma możliwości zmiany liczby osób lub zgłoszenia dań wegetariańskich.
W ramach naszej oferty restauracje nie mają możliwości przygotowania dania dla alergików oraz z innymi specjalistycznymi dietami (w tym dań bezglutenowych).
W cenie usługi:
- rezerwacja terminu,
- rozliczenie po stronie CS Wspólna.
Sprawna organizacja gwarantuje spożycie lunchu max. 30-35 min. Na terenie naszego Centrum znajduje się dystrybutor z wodą.