Catering
Bufet kawowy z poczęstunkiem
CAŁODZIENNY BUFET KAWOWY (OPEN BAR) Z POCZĘSTUNKIEM w cenie 25 zł netto od osoby, w tym:
– kawa świeżo parzona Lavazza z ekspresu ciśnieniowego Saeco,
– herbata (np. Dilmah/Lipton w kopertach: czarna, zielona, early grey, owocowa),
- czekolada pitna Milka
– cukier (różne rodzaje),
– mleko (różne rodzaje),
– cytryna,
– woda mineralna w dzbanku
- ciastka (bardzo duży wybór)
- słone przekąski
Dodatki cateringowe
Istnieje również możliwość zamówienia następujących dodatkowych usług cateringowych:
- woda w butelce 0,5 l (Cisowianka) - 5 zł/szt.
- soki owocowe 100% w butelce 0,33 l (Tarczyn)- dopłata 5 zł/szt.
- ciasto (np. jabłecznik, sernik, rolada owocowa) – dopłata 8 zł/szt.,
- owoce sezonowe (np. mandarynki, jabłka, banany, winogrono) – dopłata 10 zł od osoby,
- kanapka typu ciabatta (ser/szynka/jajko/tuńczyk) – dopłata 10 zł/szt.,
- kanapka prosto z piekarni (schab/kurczak/tuńczyk/sucha krakowska/chorizo) - dopłata 12 zł/szt.
- kanapki bankietowe - (zestaw małych kanapek) – indywidualna wycena (minimum logistyczne 300 zł)
Lunch
Lunch dnia: dwudaniowy + napój – 28-35 zł netto od osoby (w zależności od wyboru restauracji) od poniedziałku do piątku. W weekend wycena indywidualna.
Lunch dnia organizowany jest w pobliskiej restauracji oddalonej od naszej siedziby o 1-5 minuty drogi spacerem. W restauracjach serwowane jest jedno danie, tzw. danie dnia.
Lunch dnia w cenie 35 zł netto w jednej z trzech pobliskich restauracji:
1. Smaki Warszawy, ul. Żurawia 47/49, Warszawa - 1 min spacerem od naszego ośrodka, wysoki standard, lunch dnia (możliwość wyboru: tradycyjny/wegetariański) + deser i napój. Czasami zamiast zupy, restauracja serwuje przystawkę lub sałatkę. Słynne w całej Warszawie bezy i ciasta
2. Cud Miód, ul. Emilii Plater 28 - 4-5 minut spacerem, I danie: zupa lub przystawka/sałatka, II danie do wyboru tradycyjne lub bezmięsne, deser, napój
3. Beef and Pepper*, ul. Nowogrodzka 47A, Warszawa - 1 min spacerem, dwudaniowy lunch dnia + napój (bez opcji do wyboru).
Lunch dnia w pozostałych restauracjach:
4. VIS a VIS*, ul. Nowogrodzka 40, Warszawa - 28 zł netto od osoby
5. Leonardo Verde - 30 zł netto, ul. Poznańska 13, Warszawa, dania wegańskie i wegetariańskie, roślinne wariacje na temat kuchni włoskiej, zupa + drugie danie + napój.
* Na zamówienie restauracja może przygotować dania wegetariańskie - liczbę takich posiłków należy zgłosić najpóźniej 3 dni robocze przed szkoleniem. W dniu szkolenia nie ma możliwości zmiany liczby osób lub zgłoszenia dań wegetariańskich.
W ramach naszej oferty restauracje nie mają możliwości przygotowania dania dla alergików oraz z innymi specjalistycznymi dietami (w tym dań bezglutenowych).
W cenie usługi:
- rezerwacja terminu,
- rozliczenie po stronie CS Wspólna.
Sprawna organizacja gwarantuje spożycie lunchu max. 30-35 min. Na terenie naszego Centrum znajduje się dystrybutor z wodą.